Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Ale pane autore, většina národa je velmi spokojena, protože podle průzkumů fandí panu Babišovi a ten EET vynalezl a prosadi, dodnes to prapaguje jako svůj největší hit (preca hocijaký krčmári nebudů okrádať štátnů kasu)l! Takže nevím, proč by se měl národ rozčilovat....

1 0
možnosti
PB

P76e84t17r 24B52u86r76i91a72n

28. 7. 2017 11:37

Kamarád se dostal do poslanecké kantýny (skrze jednu menší stranu pozvanou k rokování do parlamentu).

Parlamentní kantýna: 6 číšníků, zákaz focení jídelního lístku.

Tedy si ho kamarád samozřejmě na tajňačku ofotil. A jen letmo, co si pamatuji:

Jídla cca 50-60kč, káva 12kč, alžírská, irská a jinak namašlená 24kč, cola a podobné "in" pití 12-13kč, polévka tuším 13-15kč.

Inu, zřejmě lepší oddíl.

1 0
možnosti
VV

Ty ceny mohu potvrdit. Pred par lety jsem byl jeste s dalsimi na prohlice senatu. Provazela nas nase pani senatorka a na zaver nam nechala kolovat jidelni listek senatorske kantiny na ten tyden.

0 0
možnosti
ZH

No, mluvíte sice mnoha jazyky, ale evidentně na úkor matematiky. Nebo nemáte o pohostinství ani ahnung. ;-D

2 0
možnosti
JD

J30i25r66i 49D32v22o35r61a20k

27. 7. 2017 22:26

Normalni je nekrast, i diky EET. Dal bych za clanek minus, ale se zabednenci nema cenu diskutovat. Hlavne, ze "takovi" si porad stezuji, ze nejsou od Statu penize Rv!

3 0
možnosti
Foto

A ODS to sorry jako zruší? Nenechte se vysmát. Pokud se čirou náhodou dostane do vlády, bude hledět na každou korunu, kterou by mohla do rozpočtu dostat a potom přerozdělit na životně důležité projekty jako za starých časů.

4 0
možnosti
LC

Přiznávám, že nejsem v obraze, ale když tyhle blogy/články dotýkající se EET čtu, připadá mně, že EET stojí hospodského něco mezi deseti až dvaceti tisíci měsíčně. Je tu někdo, kdo je v obraze?

0 0
možnosti
Foto

pokud jste měl dobrej pokladní systém ani zavedení nevyšlo zdaleka na tolik, natož provoz... pokud někdo utratil, pak ten kdo zaváděl od nuly, ale provoz rozhodně tohle nestojí.

0 0
možnosti
VV

Jinak mohu p.t. ctenarstvu oznamit, ze zde kde v CR ted travim dost casu otevrel jeden reznik (ne Jiri) "jidelnu" s cenami - polevka pod 20 kc a hlavni jidlo od 49 do 69 kc. Babisovku dostanete bez vyzadani a jidla jsou opravdu chutna. Jen nabidka je omezen ana 6 jidel a 2 polevky za den.

2 0
možnosti
PB

P58e79t92r 59B53u58r32i45a31n

28. 7. 2017 11:26

Jen doplním: řeznické bufety mají cenu jídel opravdu o něco nižší, a je to dáno tím, že mají u jatek příznivější cenu masa (díky většímu odběru). Což běžný restauratér nemá.

0 0
možnosti
VV

Ano, dekuji timto Vlade v cele s ministerskym predsedou Sobotkou za zdrazeni obedu, a nejen jich. Pochopil jsem, ze socialisti jsou socialni jen vuci sobe.

1 0
možnosti
MP

Pane Bellu, mě od Vás zajímá jediné - zda zabráníte redukci zeleně na Náměstí Jiřího z Poděbrad. ( Nejsem odtud, ale nedávno jsem tudy procházel a cítil úplně jiné mikroklima oproti ulicím. Zeleň je v dobrém stavu, pouze údržba by mohla být sofistikovanější. )

0 0
možnosti
Foto

Proboha, stále ta samá píseň o "nákladech EET". Každá právnická osoba má již několik let ze zákona povinnost mít Datovou schránku. A tu nenosí poštovní holubi, ale Internet.

Opakuji, že pro normálně fungující podnik jsou pak další náklady na EET zanedbatelné ve srovnání s náklady na nájem, energie a zaměstnance.

A to, proč se zvedly ceny má jednoduché jméno: Inflace.

8 8
možnosti
JK

Právnické osoby ano, ale ty náklady dopadají nejvíc na OSVČ.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS