Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

My za tím Bruselem zase tak moc nezaostáváme.

1 0
možnosti
Foto

Zákazy nic neřeší, to by snad měla vědět i paní Jourová. Zákaz je nejjednoduší, ale také nejšpatnější řešení. Když u nás zakázali Dělnickou stranu, vzápětí vznikla DSSS. Bohužel ostatní řešení jsou pomalejší, komplikovanější, zdlouhavější. Na jedné straně je to výchova k počítačové gramotnosti, což neznamená jenom ovládání programů, ale také vyhodnocování informací, na druhé straně uplatňování zákonů, které platí i mimo virtuální svět (vyhrožování smrtí, . .). Bude to ještě dlouhá cesta, a snad se na ni udržíme.

0 0
možnosti

J19a59r44a 49R46a45n29k

5. 3. 2018 21:51

Budte rad, ze na Vas zatim jeste nesahne cenzura ruska, i kdyz tam pan Zeman smeruje, ona i ta cinska je cila, vcera pri CCN zpravach z Beijingu okamzite vypnul obraz, my v Kanade mohli sledovat, v Cine tma. Tak si myslim, ze radeji s Bruselem, nez s Vychodem.

0 0
možnosti

Dávám karmuR^. To, že je poptávka po hulvátství nelze cenzurou vyléčit. Je nutno vychovat vzdělané generace, aby tato poptávka přirozeně poklesla. Hlavně, že voláme po zvyšování platů socialistickým pedagogům, aby byl nadále potlačován selský rozum.;-D

4 0
možnosti

Hulvátství ... no, ono je dost těžké popsat některé lidi a nedopustit se přitom hrubých výrazů, které neznalá osoba může vnímat jako urážlivé.

0 0
možnosti

Jourová je zaprodanec BruseluRv

9 1
možnosti

No pani Klouckova, na vas se tech 40let take pekne podepsalo.

2 2
možnosti

Správně říkáte, že nikoli jen nějaký všezástupný Brusel, ale i Jourová. A teď si představte, že takový konzervativní němec může napsat rozhořčený blog o tom, že by nebylo špatné EU opustit, protože z některých zemí zní volání po cenzuře.

Máme my ten svět ale pestrý.

0 1
možnosti

V Německu má dost svých cenzorů. A ani ti nejsou největší problém. Mnohem horší je stále ještě fungující autocenzura, která většině brání ve vyslovení skutečného názoru.

2 0
možnosti

Jo. Doufám, že brzy přispějí chytří a svododomyslní ajťáci ke vzniku nové internetové platformy, do které brusel nebude mít možnost vlézt

2 1
možnosti

Těch jsou mračna.

0 0
možnosti

Máte tam gramatickou chybu: cenzura přichází z brusele

1 1
možnosti

P59e26t60r 21T18o60m80e20k

5. 3. 2018 16:10

Myslím, že ti komisaři by mohli o radu požádat adminy z idnesu. Paní Janků a její squadra, to jsou takoví jednodušší "spravedliví" lidé.

4 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1326x
Expert ODS pro digitální společnost a e-government.

Od roku 2014 je za tuto stranu zastupitelem Hl. m. Prahy, členem výboru pro Smart Cities a místostarostou Prahy 3, kde má na starosti projekty Smart Cities, strategické plánování, majetek, kulturu a zahraniční vztahy.

Hovoří česky, italsky, španělsky, anglicky a na základní úrovni německy. Na univerzitě studoval i hebrejštinu, aramejštinu, latinu a starořečtinu.

Alexander Bellu věří v chytrou společnost a nesnáší pokrytectví.

Seznam rubrik