Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

a ještě malý dovětek, meníčko do stokoruny je samosebou nesmysl, na to nemusí být hluboká ekonomická úvaha, stačí selskej rozum.... do stokoruny bistro bez obsluhy , nebo rychlé občerstvení Ti to umí.

4 2
možnosti
Foto

pro mínusáře, já to počítám skoro pořád, a věřte, že v ceně jídla když započítáte krom surovinové nákladnosti i veškeré režie, alespoň trochu slušného menu, za ty peníze prostě nedocílíte.

4 0
možnosti
Foto

Z Vašeho příspěvku pane experte je vidno, že o problematice nevíte zhola nic. Situace v gastronomii, celej ten pekelnej systém černejch mezd a nezdaněněnejch příjmů se rozjel a zcela zničil podnikatelské prostředí v hloubi devadesátek... a kdopak to zrovna byl "u kormidla" ? Ale jinak věřím , že slušnou karmu na tenhle příspěvek utržíte.

10 1
možnosti
TB

ono se to, možná, netýká větších podniků, ale těch menších. A nemusí to být jenom stravovacích. jsou místa v našem státě,kde si je na vesnicích přímo hýčkají. Znám jednu prodejnu na Vysočině, která nedává žádný zisk svému majiteli, protože se jedná o malou vesnici, jedná se prodejnu potravin. A protože vedení obce ji nechce ztratit úplně, tak tam nemusí platit nájem. A když tam zavedly to EET a musel to majitel nejdřív zaplatit a pak ještě platit paušál z tohoto zařízení, tak to už bylo přímo na špagat.

abych to zkrátil, posílám tam měsíčně nějaké peníze na TP, nemusí si dávat majitel ten špagát, a já mám dobrý pocit a starosta obce má o starost míň

2 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1326x
Expert ODS pro digitální společnost a e-government.

Od roku 2014 je za tuto stranu zastupitelem Hl. m. Prahy, členem výboru pro Smart Cities a místostarostou Prahy 3, kde má na starosti projekty Smart Cities, strategické plánování, majetek, kulturu a zahraniční vztahy.

Hovoří česky, italsky, španělsky, anglicky a na základní úrovni německy. Na univerzitě studoval i hebrejštinu, aramejštinu, latinu a starořečtinu.

Alexander Bellu věří v chytrou společnost a nesnáší pokrytectví.

Seznam rubrik